Ambtsoverdracht bij LCGR

Rick LievensVrijdag 26 juni was voor Lions Club Gavere – Rhodeland het moment aangebroken om de nieuwe president aan te stellen.  Na een mooi jaar onder de leiding gestaan te hebben van Rik Lievens, was het ditmaal – juist 10 jaar na de start van LCGR – opnieuw de beurt aan Patrick Van De Velde om de scepter over te nemen.

Het voorbij jaar was voor onze club een jaar om te herbronnen en stil te staan bij het feit waarom we dit doen: ‘Re-member Why’.  Dit werd dan ook in goede banen geleid door Rik.

IMG_4133Dit jaar gaan we dan ook weer met volle overtuiging en hernieuwde moed een periode tegemoet onder leiding van Patrick om de nodige acties te ondernemen en de sociale projecten te ondersteunen waar we als vereniging als één front achter staan.

LCGR dankt alle leden en vrienden voor het voorbij jaar in naam van Rik en verwelkomen graag de nieuwe ploeg onder leiding van Patrick.

IMG_4140

 

 

 

Share

LCGR versterkt zich met Koen Slock

Koen SlockLions Gavere Rhodeland verwelkomt met veel plezier Koen Slock uit Gavere.  Koen bevestigt nogmaals hoe belangrijk het is om met gebundelde krachten een bijdrage te leveren aan zij die het minder goed hebben in onze samenleving.  Reeds geëngageerd om persoonlijk sociaal actief te zijn, vervoegt hij onze rangen om het gedachtengoed van de Lions te ondersteunen.

Onze voorzitter Rik Lievens, samen met alle leden van onze vereniging, heten Koen dan ook met alle plezier welkom.

Share

Welkom Filip De Cock

Filip De CockLions club Gavere-Rhodeland mocht Filip De Cock als nieuw lid verwelkomen en zijn pin aanbieden.  Filip, zaakvoerder van Dierickx Fashion en De Cock Antiques te Herzele, versterkt op deze manier de gelederen van onze vereniging, om de boodschap van de Lions te ondersteunen en uit te dragen.

Welkom Filip!

 

Share

Bezoek van onze gouverneur

IMG_4099IMG_4105Op donderdag 5 februari mochten wij onze gouverneur – Roland De Paepe – welkom heten tijdens onze vergadering.

Tijdens zijn bezoek werd ‘het werk van de gouverneur’ voorgesteld met als titel ‘Steun Anders’ en wat een micro financieringsproject inhoudt en door middel van een sociaal investeringsfonds investeert in micro financieringsinstellingen.

Via dit initiatief worden wordt een financiering verstrekt aan kleine ondernemers in ontwikkelingslanden, die geen toegang hebben tot de reguliere banken omdat ze geen waarborg kunnen geven. Deze middelen zijn een hefboom om ondernemerschap in deze landen te stimuleren, om op die manier ook de levensstandaard van de ondernemers en hun familie te verhogen.

Lions Gavere-Rhodeland ondersteunen dan ook met veel plezier dit initiatief door financieel bij te dragen aan dit project.

Share

LCGR verwelkomt nieuwe leden

Voorzitter Rik Lievens met nieuw lions lid Wim Hoste

Voorzitter Rik Lievens met nieuw lions lid Wim Hoste

Voorzitter Rik Lievens met nieuw lid Pascal Marchand

Voorzitter Rik Lievens met nieuw lid Pascal Marchand

Tijdens de aftrap van het nieuwe jaar bij Lions Club Gavere – Rhodeland, had onze voorzitter Rik Lievens de eer 2 nieuwe leden als officieel lid van onze vereniging te verwelkomen.

Vooreerst mocht Wim Hoste als nieuw lid officieel zijn pin als Lion ontvangen, waarna dezelfde eer te beurt viel aan Pascal Marchand.

Het bestuur en onze leden heten Wim en Pascal heel hartelijk welkom, en zijn trots dat zij ook de waarden van de Lions onderschreven hebben.

 

 

Share

Nieuwe banners

bannerlionsgrLions club Gavere Rhodeland presenteert graag zijn nieuwe banners, die gebruikt zullen worden op de evenementen rond onze sociale projecten, en om de boodschap van het Lionisme nog beter ter ondersteunen.

Share

Nieuwe website

Lions Club Gavere-Rhodeland nodigt u graag uit om onze nieuwe website te verkennen.  Indien u graag bepaalde items hier verwerkt zou zien, aarzel niet ons de suggesties door te sturen via het contact formulier.

Wij gaan deze site onderhouden door voortdurend nieuwe content toe te voegen, en zeker ook onze toekomstige activiteiten kenbaar te maken, alsook een overzicht te bieden van evenementen en acties uit het verleden.

 

Share