Ambtsoverdracht bij LCGR

Rick LievensVrijdag 26 juni was voor Lions Club Gavere – Rhodeland het moment aangebroken om de nieuwe president aan te stellen.  Na een mooi jaar onder de leiding gestaan te hebben van Rik Lievens, was het ditmaal – juist 10 jaar na de start van LCGR – opnieuw de beurt aan Patrick Van De Velde om de scepter over te nemen.

Het voorbij jaar was voor onze club een jaar om te herbronnen en stil te staan bij het feit waarom we dit doen: ‘Re-member Why’.  Dit werd dan ook in goede banen geleid door Rik.

IMG_4133Dit jaar gaan we dan ook weer met volle overtuiging en hernieuwde moed een periode tegemoet onder leiding van Patrick om de nodige acties te ondernemen en de sociale projecten te ondersteunen waar we als vereniging als één front achter staan.

LCGR dankt alle leden en vrienden voor het voorbij jaar in naam van Rik en verwelkomen graag de nieuwe ploeg onder leiding van Patrick.

IMG_4140

 

 

 

Share