Gouverneur André Goethals bezoekt Gavere Rhodeland

patgouvgreggouvDonderdag 4 februari 2016 mochten wij met veel plezier onze gouverneur, André Goethals, ontvangen binnen onze Lions club Gavere-Rhodeland.

André bracht met volle overtuiging nogmaals de waarden van de Lions onder de groep, en verduidelijkte nogmaals waarvoor ‘we serve’ stond als kernwoorden van onze vereniging.

Na het voorstellen van het werk van de gouverneur, dewelke volledig in het teken staat van het C.A.W. (centrum algemeen welzijn) die openstaat voor alle burgers met welzijnsproblemen met in de eerste plaats de meest kwetsbare mensen, was er de uitwisseling van de fanion tussen onze voorzitter Patrick en André.

Daarbovenop sprak onze gouverneur zijn bijzonder dankwoord en appreciatie uit over ons lid Gregor Mathieu voor zijn werk als zonevoorzitter, wat wij als club ook alleen maar kunnen bevestigen en met veel plezier toejuichen.

Bedankt gouverneur en vergezellende leden voor deze aangename avond.

 

Share