Leden
werkjaar 2019 – 2020
Lid | Functie | Extra | |
---|---|---|---|
Patrick Van De Velde | FP | Verantwoordelijke sociale commissie | Founding President |
Peire, Danny | CM | Voorzitter effectieven | Activiteitencommissie |
Vande Kerckhove, Ludwig | CM | Penningmeester – Archivaris | |
Beurms, Arthur | M | ||
Heyndrickx, Wim | M | ||
Vandendriessche, Sven* | M | ||
Vandesande, Pieter* | CM | Protocol-Chef | |
Rotthier, Steven | CP | Voorzitter | Webmaster, Activiteitencommissie |
Marchand, Pascal | CM | Secretaris | Aanwervingen, buitenbezoeken |
Slock, Koen | M | Verantwoordelijke Jeugd | |
Kindt, Peter | M | ||
Van Hijfte, Luc | M | ||
Piet Vermeulen | M |
M: Member – CM: Charter Member – CP: Charter President – *: Past President
Vergaderingen
gecoördineerd samenwerken
- Dinner meeting: 1e donderdag van de maand om 20u30 (aperitief 20u)
- Werkvergadering: 3e donderdag van de maand om 20u30
Wenst u deel te nemen aan een vergadering, neem dan contact op via een mailtje naar het bestuur.
Lokatie
Restaurant ’t Parksken
Het restaurant bestaat sinds 1897 en groeide gedurende 3 generaties uit van een baancafé tot een landelijke cottage. Het restaurant is gelegen in de Vlaamse Ardennen en is gemakkelijk te bereiken.
Er wordt veel aandacht besteed aan de streekproducten bij het bereiden van de gerechten. Dat is bijvoorbeeld het geval bij de sorbet bereid met Balegemse jenever en witloof geteeld in de streek van Oosterzele.
Sinds september 2005 heeft de zaak een hele verjongingskuur ondergaan en dat onder leiding van de nieuwe eigenaars: kok Joris Van Audenhove die er al 8 jaar werkte en zijn vrouw Vanessa De Clerq. De zaak serveert u typische gerechten uit de moderne Franse keuken en dat in een uiterst knus en gezellig interieur.
Geraardsbergsesteenweg 233
9860 Balegem
Tel.: 09.362.52.20
Fax.: 09.362.64.17
E-mail: info@parksken.be
URL: www.parksken.be