Vaste waarde

Leefboerderij De Kanteling is een vaste waarde in onze Lions Club. Elk jaar geven we een flink deel van onze opbrengsten aan dit project. Leefboerderij De Kanteling zorgt voor een degelijke dagbesteding voor volwassenen met een zorgvraag. Om onze erkenning nog extra in de verf te zetten, brengen we een bezoekje aan de leefboerderij en worden we ontvangen door de enorm hartelijke koppel dat zich dagdagelijks enorm inzet.

Mooi

Leefboerderij De Kanteling is mooi. De mooie weiden, de mooie gebouwen, de mooie inzet van mensen. Beter kunnen we het niet zeggen. We kregen een rondleiding buiten en binnen langs de verschillende eigen deelprojecten.

Share This Post!

Recente berichten

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte

Blijf op de hoogte en kom naar een van onze volgende activiteiten.

Fout: Contact formulier niet gevonden.