Voor gevorderden en beginners

Onze Lions dag in GolfClub Enghien was een leuke dag die ideaal was voor iedereen. In het uiterst mooie domein konden de geoefende golfers onders ons hun tijd nemen om de volledig 18 holes te ontdekken. Maar ook voor beginners was er een volledig programma waarbij men kon leren afslagen en putten. Wie het liever hield bij een mooie wandeling, had hiervoor de ideale omgeving in het prachtige domein.

Golfdag voor gevorderden

Golfclub Enghien biedt alles voor een topdagje golfen. De Lions collega’s en de genodigden konden genieten van alles wat Enghien te bieden heeft:

  • 18 Holes – met mooie variatie

  • Rustige sfeer – als god in Frankrijk

  • Gedrevenheid – de wil om te willen winnen

Golfdag voor Beginners

Voor de leden en genodigde die nog geen uitgebreide golfervaring hebben, was er een golf initiatie die door een professioneel golfer werd gegeven.

Men kon leren putten, leren afslagen en men heeft ook wat over de etiquette op de golfbaan geleerd.

Uitreiking Melvin Jones Award

Daarbij kreeg ook nog onze collega Patrick, de prestigeuze Melvin Jones Award, wat eigenlijk de grootst mogelijke erkenning betekent voor een jarenlange steun en inzet bij de Lions. Proficiat Patrick!!

En ook bedankt voor de organisatie en sorry voor het gras dat we uit het golfterein hebben geslagen, waarbij het uitgeklopte gras niet meer kon samengesteld worden 🙂

.. gevolgd door een leuke BBQ

Na de aangename golfdag was het tijd voor een gezellige barbecue, eveneens samen met onze partners en genodigden. Een relaxe sfeer in een mooi kader, meer is er niet nodig voor een perfecte afsluiten.

Share This Post!

Recente berichten

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte

Blijf op de hoogte en kom naar een van onze volgende activiteiten.

Fout: Contact formulier niet gevonden.